Info

Natuursteen

Tegelzetterswerk toilet natuursteen beige bruin

Natuursteen

Natuursteen Is een edel materiaal dat gedurende miljoenen jaren uit de aarde is ontstaan. Elke deel van natuursteen is uniek en verliest nooit zijn decoratieve karakter. Marmering, ingesloten fossielen en haarscheurtjes horen bij dit materiaal en zijn geen reclamatie. Er zijn hardere en zachtere soorten natuursteen. Tot de hardere soorten behoren graniet, gneis, kwartsiet enzovoort. Tot de zachtere soorten natuursteen behoren kalksteen en marmer. Leisteen wordt meestal geleverd met een ruw oppervlak. Sommige leisteensoorten zijn slechts beperkt zuurbestendig. Leisteen, kalksteen, zandsteen, marmer, porfier, graniet, blauwe hardsteen: er zijn zoveel soorten natuursteen dat ze talloze oplossingen bieden voor binnen én buiten. Wat u ook zoekt, bij NvG Tegelzetters bent u aan het goede adres.

Natuursteen is geschikt voor elke ruimte in huis. Ook buiten staat natuursteen voor mooie en duurzame oplossingen voor opritten, terrassen, tuinpaden en zwembaden. Variatie betekent ook dat natuursteen verschillende toepassingsgebieden heeft: keuken- en lavabotabletten, trappen, gevels, wandbekleding. Kortom, op natuursteen raak je nooit uitgekeken.

Natuursteen stijlvol

Sommige materialen hebben nu eenmaal meer cachet dan andere. Natuursteen is hier het mooiste voorbeeld van. Natuursteen was eeuwenlang het materiaal bij uitstek voor kastelen, paleizen, heiligdommen en kathedralen. Natuursteen droeg de grandeur van volkeren en beschavingen uit. Ook vandaag de dag valt uw smaak, stijl en verfijning af te lezen in uw keuze voor natuursteen. Natuurlijk mooi natuursteen.

Tegelzetterswerk badkamer natuursteen tegels

Natuursteen eigentijds

Natuursteen is en blijft een tijdloos en actueel bouwmateriaal. De grootste architecten willen vaak van niets anders weten. Natuursteen is ‘echt’ en dat past perfect in de hedendaagse levensstijl.

 

Natuursteen Uniek

Nuances in kleur en structuur zorgen ervoor dat geen twee stenen of tegels identiek zijn. Hoezeer andere vloerbekledingen deze natuurlijke eigenschappen proberen na te bootsen, ze zullen er nooit helemaal in slagen. Mensenhanden en machines kunnen niet wat de natuur wel kan.

 

Natuursteen betaalbaar

Door een steeds ruimer aanbod is er voor elk budget een oplossing. En zelfs al lijkt natuursteen in verhouding nog iets duurder, zorgt de lange levensduur voor een optimale investering.