Info

Badkamers

Tegelzetterswerk badkamer witte tegel vloer zwarte tegel

Badkamers

Badkamertegels de basis voor een mooie badkamer.

Iedere badkamer vraagt om een persoonlijke stijl en uitstraling. De basis wordt altijd aangelegd met de badkamertegels. Badkamertegels zijn verkrijgbaar als vloertegel en als wandtegel. Iedere badkamertegel heeft zo zijn eigen sfeer en uitstraling. Belangrijk is om eerst te kiezen welke uitstraling u wilt bereiken. Gaat u voor strak of klassiek. Dit kan bepaalt worden door de vormgeving of de kleurstelling van uw badkamertegels. Het vinden van de juiste balans is belangrijk voor uw nieuwe badkamer. Badkamermozaïek mag bij uw nieuwe badkamer niet ontbreken. Door het gebruik van Badkamermozaïek kunt u leuk accenten leggen op belangrijke gedeeltes in uw badkamer.

 

Badkamermozaïek legt accenten op specifieke onderdelen in uw badkamer.

Badkamermozaïek wordt momenteel veel toegepast in badkamers. Door het gebruik van badkamermozaïek laat u simpel uw gebruiksartikelen uit uw badkamer springen. Vaak wordt het toegepast op een badombouw, een toiletachterwand, in een doucheruimte of achter uw wastafel(s). Door toch de drukkere uitstraling van badkamermozaïek is het accent overduidelijk. Houdt uw overige wanden rustig door het toepassen van grotere tegels. Hierdoor creëert u balans in uw badkamer.

Tegelzetterswerk badkamer grote tegel grijs

Vloertegel ook steeds meer als wandtegel.

In de recente ontwikkelingen zien we ook steeds meer dat de vloertegel wordt toegepast als wandtegel. Andersom kan dit echter niet. Dit omdat wandtegels simpelweg te kwetsbaar zijn om op te lopen. Door de vloertegel als wandtegel te gebruiken kan je op een aantal plekken de vloer laten doorlopen op de muur. Ook hier is heel leuk mee te spelen en kan je hiermee makkelijk accenten leggen op specifieke onderdelen in de badkamer. Denk hierbij het laten doorlopen van de vloer op de badombouw, op de toiletachterwand, in de doucheruimte en eventueel achter uw wastafel(s). Kijk daarom gerust verder op onze pagina’s over wand- en vloertegels en creëer zo uw eigen badkamer.